Овните да се мобилизират, а Телците да не се огъват пред трудностите. Близнаците ще успеят

...
Овните да се мобилизират, а Телците да не се огъват пред трудностите. Близнаците ще успеят
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода от 28 септември до 4 октомври-ЛЪВ Реализирани цели, КОЗИРОГ Към пълно възстановяване

Овните да се активизират, а Телците да не се огъват пред компликациите. Близнаците ще съумеят единствено посредством мощна изява, а Раците да покачат интензивността си.Лъвовете действат сполучливо, а Девите да се ориентират към промени. Везните да не влизат в несъгласия, а Скорпионите ще преустановяват взаимоотношенията си с някого. Стрелците по сходство на Овните да се активизират, а Козирозите бързо се възвръщат.  При Водолеите ще има доста напрежение, само че и късмет за триумф, а Рибите да работят уравновесено.

ОВЕН

Мобилизирайте се!

През тази седмица бъдете доста деликатни, като обръщате внимание и на най-дребните неща към себе си. Обстоятелствата, които ще образуват седемдневния стадий не е от най-благоприятните и ще затруднят мнозина от зодията, а като се прибави и обстоятелството, че не сте задоволително съсредоточени за сполучливи дейности, обстановката придобива мрачна характерност по отношение на реализацията на задачите. Стабилизирайте се и владейте нервите.

Петък е тежък и под напрежение. Неприятна е и събота. Неделя е печеливша. Понеделник и идващите делници носят триумф и облаги.

ТЕЛЕЦ

Усложнения

Ще работите за одобряване на позициите ви както на работното място, по този начин и в връзките ви с тези, с които общите каузи ви свързват неотдавна. За Телците изискванията през интервала са усложнени. При мнозина напрежението е очевидно засилено заради непрекъснати борби с съперници, а в някои случаи не е изключено да се доближи даже до физически конфликти. Периодът е много удобен за деловата ви активност. В това отношение разполагате с преимущество и ще се реализирате отлично. Петък е тежък, а в събота отстранявате проблеми. С изключение на четвъртък, идващите дни са тежки.

 

БЛИЗНАЦИ

Действайте мощно

Водете се от разсъдъка и не залагайте хазартно на шанса си. В търсене на мечтаното си давайте сметка и за риска, който поемате. Ако представителите на Близнаци имат намерение да осъществят задачите си през седмичния интервал, наложително следва да работи мощно. Ситуацията за момента в публичните среди е неподходяща и ненадеждна заради общата неустойчивост, само че в този момент тя се проектира компактно върху представителите на Близнаци. Петък и уикендът са ползотворни и укрепващи. Понеделник и вторник са напрегнати. Сряда ще е удобна. Четвъртък е сполучлив, само че и нервозен.

 

РАК

Бъдете дейни във всичко

През идващите дни ще концентрирайте вниманието си освен върху директните си задължения, само че и върху метода си на другарство и държание. През актуалният интервал представителите на зодията би трябвало да работят интензивно и твърдо по всички задания, с които ще се наложи да се оправят. За едни от знака ще се повторят отминали обстановки. Други са в положение на застой, а за трета група от Раците се обрисува непредвиден прелом. Петък и уикендът за сполучливи и печеливши. Понеделник и вторник са много сложни и неприятни, какъвто ще е и четвъртък. Сряда ще ви радва с превъзходен късмет.

 

ЛЪВ

Реализирани цели

Увереността ви, че с повече неизменност и труд ще можете да постигнете желанията си не е лъжливо възприятие. Силно съсредоточени върху развиването на обстановката, представителите на Лъв ще насочат вниманието си към сфери и хора, посредством които ще осъществят желанията си. Това е интервал, през който ще попаднете на значима и устройваща ви информация, от която някои от зодията незабавно ще се възползват. Петък и уикендът ви носят триумфи.  Много под напрежение понеделник и кавгаджийски вторник. Сряда ще е много сложна, а четвъртък ще е сполучлив.

 

ДЕВА

Необходимост от промени

В доста връзки животът ще ви сервира изненади, за част от които няма да сте готови. Девите към момента работят посредством старите познати похвати. Често пъти е ставало дума за смяната им, само че очевидно изпитвате усложнения. Най-доброто, което в действителност следва да сторите е, да не се бавите по отношение на реализирането на тази извънредно потребна крачка. Само по този начин ще съумеете да си спестите доста кахъри и неудачи. Петък и събота са ядовити. В неделя и понеделник сте постоянни и ползотворни. Вторник и сряда  ще са сложни. Хубав и успешен е четвъртък.

 

ВЕЗНИ

Избягвайте несъгласията

По-спокойни и отдадени на заниманията си, такива ще бъдете през идващите дни. Етапът приказва за положителни благоприятни условия в персонален и настоятелен проект, само че и за обща неустойчивост, чийто отрицателен инстикт ще засегне част от Везните, причинявайки им проблеми от персонално естество. Противоречията с сътрудници и в бизнеса ще се трансфорат в причина за тежки удари върху вас. Петък е тежък и под напрежение. Значителен триумф носи събота. В неделя сполуката ви ще е по-слаба. Понеделник, вторник и четвъртък са блестящо сполучливи. Сряда ще бъди неприятна.

 

СКОРПИОН

Преустановяване на взаимоотношения

Развитията в живота ви ще трансформират визиите ви за избрани хора и взаимоотношенията ви с тях също ще претърпят промени. Мнозина от Скорпионите ще съумеят да преустановят взаимоотношенията си със обстановка, сфера или персона, които към този момент са почнали да се трансформират в непрекъснат призрачен сън за тях. Седмицата е удобна за дейности по задачите. Ще е добре да работите за стабилността си. Сега обстановката е доста тежка за представителите на доста зодии. Петък е слаб, само че уикендът е благонадежден.  Делниците са сполучливи и печеливши без напрегнатата  и нервна сряда.

 

СТРЕЛЕЦ

Мобилизирайте се!

Предстоят ви новости, които ще трансформират живота ви. Очаква ви промяна на жилище, нова работа, нова интимна връзка и още ред промени. Добрата рекомендация за преобладаващата част от Стрелците през сегашния интервал е да проявят по-голяма разпоредителност. Липсата  на такава и подмяната ù със самозаблуди и подправени очаквания ще ви докара до разочарования. На този стадий е нужна цялостна психическа готовност. Петък и събота са много сполучливи. Неделя е напрегната и мъчителна. Нервни, само че сполучливи понеделник и вторник Неприятна сряда и сполучлив за задачите ви четвъртък.

 

КОЗИРОГ

Към цялостно възобновяване

Поучили сте се от грешките си и сте решени да постигнете задачите си. За представителите на Козирог настава интервал, чиято характерност се отнася към възобновяване на равновесието в съвсем всички сфери на виталната им образност. За стабилизацията си в настоятелен проект ще се наложи на мнозина да работят настойчиво. Петък и неделя са нервни и напрегнати, а в събота отстранявате проблеми. Понеделник носи промени. Вторник е печеливш, а сряда се оказва много напрегната. Четвъртък ще ви радва с положителни достижения.

 

ВОДОЛЕЙ

Много напрежение и късмет за триумф

Наясно сте с задачите си и съпътстващите ги проблеми, и това е причина да не стоите бездейни. Период на нараснало напрежение, през който ще изградите своя триумф въз основата на точни преценки, ярка подвижност, прецизна тактичност и истински хрумвания. Някои от представителите на зодията са подготвени да работят непочтено, само че подобен жанр е много нездравословен за сполуката ви. Не е целесъобразно да експериментирате. Петък и почивните дни носят мощно напрежение. Понеделник е блестящо сполучлив, а през идващите делници бъдете  внимателни и се пазете.

 

РИБИ

Действайте уравновесено

Верни на упоритостите си, ще задълбочите познанията си в сфери, които ви притеглят с опцията да се развивате по-ускорено в професионален проект. Рибите навлизат в стадий, през който сполучливата им реализация ще зависи от положението на баланс. В случая това определение следва да се схваща в най-широк смисъл – вътрешен баланс, този във взаимоотношенията с близките и в метода за осъществяване на настоятелен, обществени, персонални и така нататък цели. Петък и уикендът ще са мощно напрегнати. През деловата седмица компликациите няма да намалеят, само че и сполуката не ви отминава, изключително в плодородния четвъртък.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР